Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Puljene til neste års seriespill er nå klar for alle våre seniorlag. A-lagspulja ble som ventet noe justert i forhold vår "spådom" i sist uke, men totalbildet er det samme. Det blir en uhyre spennende sesong med mange tøffe kamper og flere lag som pleier å trekke godt med publikum på kampene. Det er bare å glede seg!

Damelaget er havnet i en pulje med få lag. Kanskje blir det trippelserie i 4 divisjon damer 2018. Uansett håper vi neste års damelag vil hevde seg og rammen rundt i hvert fall hjemmekampene skal i hvert fall gjøres enda mer publikumsvennlig.

Eiger 2 bør også klare en forbedring av tabellsituasjonen fra årets sesong. En pulje med flere lokale lag og generelt kort vei til bortekampene, gjør at det skal bli enda mer spennende å følge dette laget den kommende sesongen.

Også Eiger 3 er havnet i en tilnærmet "trikkeserie". Om årets jubelgutter følger opp innsatsen også neste år gjenstår å se, men det ser ut til å kunne bli en del godbiter for de som vil følge også dette laget i 2018.

Puljene:

A-laget
Bogafjell, Bryne 2, Eiger, Frøyland, Klepp, Lura, MIL, Moi, Nærbø, Riska, Sola 2, Varhaug, Vaulen, Ålgård

Damelaget
Eik 2, Eiger, Klepp 4, Riska, Tonstad, Ålgård

Eiger 2
Austrått, Brusand, Eiger 2, Frøyland 2, Hellvik, Klepp 2, Kåsen, Nærbø 2, Sandved; Sokndal, Vigrestad

Eiger 3
Bakke, Bjerkreim, Eiger 3, Helleland, Hovsherad, Lye, Orre, Tonstad, Undheim
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe