Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Jan-Tore Hovland er i dag ansatt som det vi har valgt å kalle informasjonsansvarlig i Eiger FK. Arbeidet med å eksponere klubben utad er blitt så omfattende at det vanskelig kan gjennomføres på dugnadsbasis alene.
Klubben ønsker med dette å styrke innsatsen på ulike medier, ikke ulikt en del av det Hovland har jobbet med i en årrekke allerede.
Med ansettelsen av Hovland håper klubben å synliggjøre klubbens ulike aktiviteter i det offentlige rom i enda større grad. Publikasjoner som Eigerposten, Miniposten, arbeidet med Eigers nettside, Facebook og Twitter vil fortsette med en enda bredere dekning og man regner med at det også det vil dukke opp enda flere måter å eksponere klubben på.
Klubbens medlemmer, sympatisører og støttespillere samt lokalsamfunnet som sådan, vil med ansettelsen av Jan-Tore Hovland som informasjonsansvarlig i enda større grad få ta del i klubbens ulike aktiviteter.
I arbeidsinstruksen til Hovland er det også lagt føringer for hvordan klubbens historie skal arkiveres og tas vare på. Bare denne jobben i seg selv er av svært omfattende art.

Jan-Tore Hovland har lang fartstid som trener i Eiger, men har også siden 2002 bl.a. bidratt på mediesiden med eiger.no (senere eigerfk.no), vært med å skrive boka om klubbens historie som kom ut i 2011
samt tatt redaktøransvaret for publikasjoner som også har vært utgitt tidligere, Eigerposten og Miniposten.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe