Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Eiger har ansatt Emre Taskiran som ny medarbeider på fotballfritidsordningen. Dermed blir klubbens populære "etter skoletid" satsning ytterligere styrket. I første omgang er det snakk om fredager som også er den mest populære dagen for de nærmere 40 aktive på fritidsordningen. Emre har allerede fungert i jobben en måneds tid til FFO leder Andrè Olsens store begeistring. Olsen sier at Emre Taskiran har tilført både ham og deltakerne masse allerede og ser frem til fortsettelsen.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe