Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…

Egersundskjenningen Ferdi Sriram (bakerst på bildet ovenfor) er en av instruktørene på Levante UDs fotballskole som går av stabelen i Hålå denne helgen. Eigers daglige leder Thor Jostein Dyrnes utfordret Ferdi til å komme med sine betraktninger etter dag 2 av fotballskolen. Her er Ferdis egne ord:

Good evening,

My experience for Levante UD Eiger FK Clinic:

Thank you for a good welcome in Eigersund Hålå at a very good club with incredible facilities.
I as a coach have been now 2 times here as a visitor and assisting young football players for this incredible football organisation/club, and I feel honoured and thankful for the amazing mentality these young children have in there personality.

I have seen many smiles and also the youngest have been lifting their level starting from day 1. And this is a good sign of young players that share the same passion for football as we do in Levante UD.

Thank you again and we see you soon again and hope then with many more young football players who are ready to learn.

Ferdi

Flere bilder fra fotballskolen finner du på Eigers facebookside
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes