Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…

Eiger har i dag mottatt dommen i saken Globe Group har anlagt mot klubben. I korte trekk sier dommen at Eiger hadde anledning til å trekke seg fra den såkalte "No cure no pay" avtalen klubben hadde med Globe Group. Eiger har fått medhold fullt ut.
Domsslutningen lyder:
1: Eiger Fotballklubb frifinnes
2: Globe Group ApS dømmes til å betale kr 427 000 i sakskostnader til Eiger FK innen 14 dager etter forkynnelsen av denne dommen.

Eigers styreleder Kjell Garpestad jr. er fornøyd med dommen og håper at en med dette kan legge saken bak seg og konsentrere seg om det en fotballklubb skal drive med, å legge best mulig til rette for barn og ungdom.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe