Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…

Eigersund kommune har fått 200 000 kr til aktivitetsstøtte for barn og unge. Tilskuddet skal bidra til at man kommer et lite steg nærmere kommunens visjon «SAMMEN FOR ALLE!»
Vi har alle behov for å være inkludert i fellesskapet, men noen kan i en periode eller over lenger tid ha behov for ekstra støtte for å kunne delta. Kanskje er deltakelse i gode fritidstilbud viktigst for akkurat dem som trenger ekstra støtte?

Hensikten med ordningen aktivitetsstøtte for barn og unge er at alle skal ha mulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter til tross for en vanskelig familieøkonomi. Tilskudd kan ikke dekke medlemskap/kontingent, men kan for eksempel dekke kostnader til leire, cuper, enkeltstående arrangementer, stevner, utstyr etc.
Lag, foreninger, kommunale enheter og andre offentlige aktører kan søke om aktivitetsstøtte for barn og unge i målgruppa. Foreldre og ungdom kan også søke selv.

Hvis DU har eller kjenner noen som dette kan være aktuelt for – nøl ikke med å ta kontakt!
Eigers daglige leder Thor Jostein Dyrnes kan fortelle at flere allerede har fått innvilget støtte til deltakelse på tiltak i regi av Eiger.
Ingen får selvsagt vite hvem dette er, så om dette er aktuelt for deg eller noen du kjenner – nøl ikke med å kontakte Thor Jostein på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 90722173.

Eksempler på tiltak som kan utløse denne støtten kan være f.eks deltakelse på Levante Fotballskole, reise med laget på Cup No.1 i Frederikshavn i sommer eller deltakelse med laget på Lyngdal Cup i august.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe