Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

To av banene i Hålå har fått nye navn etter at det er inngått avtaler med viktige støttespillere. Akerbanen - banen nærmest Eigerhuset som har hatt dette navnet siden 2007 heter nå Dalane Energi banen. "Tonstad-banen" som egentlig aldri har hatt noe navn men ble kalt dette etter hvor kunstgraset kom fra i fjor sommer, skal nå hete B&G banen.
Både Dalane Energi og Bertelsen & Garpestad (B&G) ønsker å støtte barne- og ungdomsarbeidet i Eiger og har inngått det daglig leder Thor Jostein Dyrnes karakteriserer som "betydelige avtaler". Han sier videre at disse banene er de som i størst grad blir benyttet av barn og unge og begge de to næringslivsaktørene har blitt med på en 5-års avtale. Både Dalane Energi og B&G har vært med Eiger lenge, men i en tid der "A/S Norge" nok ikke går så bra som for få år siden, var det ingen selvfølge at det skulle bli noen avtale. Desto gledeligere var det at Dalane Energi og B&G begge ble med på laget!
Bildene over er en illustrasjon. Dalane Energi skal ha to store skilt sentralt plassert ved Akerbanen, mens B&G trolig vil ha sin logo innfelt i banen noenlunde som illustrert.

Dalane energi banen er den eldste banen i Hålå. Det var opprinnelig en grusbane som ble laget i expressfart vinteren 1987-88. Fra det arbeidet kan du se en video her. I 2006 begynte arbeidet med å gjøre banen klar til kunstgress. Bilder fra dette arbeidet ser du herunder.
Baneåpning på denne banen var i mai 2007 da Eiger flyttet seriekampen mot Klebe fra Idrettsparken til Hålå.

B&G banen ble åpnet i august i fjor. Vi skrev blant annet dette, dette og dette om det pågående arbeidet.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe