Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Eigers aller yngste medlemmer hadde sin første offisielle trening i gymsalen på Eigerøy Skole i dag. 12 spente og forventningsfulle smårollinger som blir 4 år i løpet av året, møtte opp den aller første gangen. Det er allerede varslet enda flere gutter og jenter på plass neste torsdag.
Gruppen kalles "Ballek Mix 2014" og har altså treninger på Eigerøy Skole torsdager 1630-1715.

Kullet som er et år eldre - Ballek Mix 2013 trener også torsdager - fra 1715-1800.

Begge disse kullene er ofte på plass også i Eigerhuset på søndager. Da er det såkalt Åpen hall i Eigers storstue fra 0900-1100. Her er det bare for barn og foreldre å møte opp.

Alle øvrige treningstider finner du på forsiden her på eigerfk.no

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe