Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Fredag 5 mai tok de eldste på Eiger-FFO, gutter og jenter født i 04 og 05, turen til våre gode venner i Bjerkreim. Disse møtene er ofte tøffe og jevne, men denne dagen ble et lite unntak, men mot et alltid hardtarbeidende G. og J.04 lag fra Bjerkreim.

Vi spilte 2 * 40 min. på 11’er-bane. Eiger-FFO førte det meste av kampen, og vartet opp med mye fint spill langs bakken, gjennom pressledd, ut på kantene (skape overtall), og innlegg. For å få ulike dimensjoner, kjørte vi 1 omg. i 4-3-3, og 2 omg. i 4-4-2. Samtlige 17 spillere fikk masse spilletid, og selv om vi manglet 3 gode spillere, dominerte vi banespillet. Vi vinner til slutt fortjent 5-0, scorer masse fine mål, holder nullen som alltid er målet, og skaper masse sjanser. Innsatsen som legges ned er som alltid fantastisk, og når vi er på, er vi rett og slett knallbra.

Til tross for en kjempekamp, jobber vi hardt videre, der målet er å ta steg for steg hele tiden. Dette var en kamp med bra tempo, den høye varmen tatt i betrakting, og Eiger-FFO har nå vunnet mange kamper på rad. Selv om fokuset er på utvikling, ønsker vi jo å vinne, og vi ser nå virkelig konturene av det vi jobber med på de daglige øktene. Mye kvalitet! Lagmoralen og samholdet som alle gruppene på FFO’en viser gang etter gang, på trening og kamp, er rett og slett imponerende. Vi vet at vi er avhengige av hverandre, for å prestere.

Det var en mektig imponert Bjerkreimtrener som skrøt av oss etter kampen.Vi takker et godt Bjerkreimlag, som alltid viser innsats og en rå mentalitet, for kampen. Vi møtes nok igjen til høsten i Hålå.

For Eiger-FFO sin del, venter nå Bryne-FFO , trolig fre. 9 juni kl. 15 i Hålå. Disse slo vi sist gang, men det blir nok tre tette og spennende kamper. Oppfordrer da folk til å komme å se på!

Andre og VidartoString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss