Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Fredag 21 april møttes Eiger-FFO og Bjerkreim til 2 spennende og tette kamper. Eiger vant begge kampene etter stor innsats og godt spill fra alle.

Denne dagen var det spillere fra 3, 4 og 5 kl. som var med, dvs. 9, 10 og 11 år.

Kampene mot Bjerkreim er alltid tøffe, og denne dagen var intet unntak.

Vi hadde på forhånd pratet om å gjennomføre kampplan: Være positive, stille krav til hverandre, 100 % innsats og vinnervilje, og ikke minst: tørre å ta ned ballen, og spille fin fotball langs bakken, slik ekte fotball skal spilles. I FFO-treningshverdagen, øver vi mye på dette. Det betyr spesifikke pasningsøvelser og touch, med et fokus på at alt skal være kamprelatert. Foruten å ville vinne, ønsker vi fokus på å utvikle gode ballspillere.

Fredag 5 mai tar 6 og 7 klasse på FFO’en turen til Bjerkreim. Der spilles det 2 kamper, der vi stiller med 2 lag.

Vi takker Bjerkreim for kampene som var på fre.

Det var en svært stolt FFO-leder, som kunne konstatere følgende: « Når vi er på, er vi rett og slett vanvittig gode, så dette var en perfekt start på helga».

AndretoString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss