Juniorlaget brukte en omgang på å komme skikkelig i gang da turen gikk til Austrått onsdag. Ved pause ledet hjemmelaget 1-0 etter jevnspilte første 45 minutter. Eiger produserte likevel flere gode sjanser, bl.a et skudd i tverrliggeren fra Espen Stornes.

I andre omgang var det total enveiskjøring der Eiger produserte den ene store sjansen etter den andre. Det ble likevel bare med Ole Andreas Storebøs utlikning og dermed 1-1. Det var et resultat hjemmelaget hadde usedvanlig god grunn til å være fornøyd med.

Eiger IL

• Leder: Tore Tollefsen