Orre-Eiger september 2013
Samtlige Eigerspillere slet med fottøyet da en våt gressbane på gamle ærverdige (?) Orre stadion var åsted for seriekampen mellom de grønnkledde jærbuene og Eiger 2 mandag. Hjemmelaget som er vant til denslags stilte med skruknotter og slet ikke med forholdene.
Likevel var Eiger det beste laget i 1 omgang. Selv om de utallige angrepene som regel ble stoppet da de røde og blå nærmet seg vertenes 16 meter, ble det likevel noen gode forsøk også. Etter 12 minutter ble Eiger snytt for et soleklart straffespark. Tore N. Hovland utfordret og kom seg forbi sin oppasser - bare for å bli klippet ned like før skuddøyeblikket. Det var en svak avgjørelse av kampens dommer. William Havsø kunne også gitt Eiger ledelsen da han fikk dårlig fart på en heading fra god posisjon. I stedet skulle Orre ta ledelsen etter 21 minutter. En feilpasning fra Roi Park Debes ble snappet opp av en Orrespiller som forserte noen meter før han dro til og satte ballen i nota. Etter målet jevnet spillet seg ut noe mer men like før pause var Matias L. Løyning nære ved å sørge for utlikning men avslutningen gikk rett på keeper.
Fra Eigers peptalk i pausen fikk vi med oss at spillerne hadde god tro på å snu resultatet. Men det var før omgang to startet. Da spillet var i gang igjen var det Orre som ville og klarte mest. Eiger slet rett og slett med å holde seg noenlunde på beina.
Jærbuene økte til både 2 og 3-0 før Eiger fikk et reduseringsmål ved Eirik Hetland - for øvrig etter flott spill på få touch i forkant. En antydning til et Eigerlag som klarte trykke hjemmelaget tilbake på banen mot slutten så vi, men det var Orre som satte punktum med 4-1 like før full tid.

Tore N. Hovland vs Orre sept.2013Tore N. Hovland - like før han ble klippet ned...

Jonas Havsø vs Orre sept.2013
Jonas N. Havsø ble stoppet like før han skulle "fyre av".
  • Treff: 1441
Kontakt oss
  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Thor Jostein Dyrnes
  • Sportslig leder: Bjørn-arne Slettebøe
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse
Uførfjellveien 50, Eigersund
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. TLF: 51465037
Følg oss
Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2018 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn