Eiger 2 fortsetter å slippe inn mye mål. I mandagens oppgjør mot et effektivt Frøyland ble det nye fire baklengs. Men framover var det mer oppløftende - noe fire mål rette veien også bekrefter. 4-4 ble altså sluttresultatet i en kamp lagene byttet på ledelsen flere ganger. Eiger 2 står nå med en seier, en uavgjort og et (stor)tap i serien. De burde nok likevel tatt hjem seieren mot Frøylands rekrutter. Flere av baklengsmålene var av den lettkjøpte sorten.

Hans Marius Slettebø som bare spilte 2 omgang i a-lagets kamp mot Vaulen fredag, var sentral med et mål og to assist. Begge assistene var for øvrig til Viktor Opheim. Martin Tønnessen besørget det siste målet.

Kampfakta:

10min: 0-1, 23min: 0-2, 36min: 1-2 Hans Marius Slettebø, 43min: 2-2 Viktor Opheim, 46min: 2-3, 55min: 3-3 Viktor Opheim, 60min: 4-3 Martin Tønnessen, 87min: 4-4

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand