Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…
G16 vs Orstad oktober 2012web
Eiger gutter 15-16 spilte torsdag årets siste kamp mot Orstad. Eiger vant fortjent 3-0 etter to scoringer av Thomas Soldal og en av Viktor Opheim.
Eiger tok tidlig ledelsen etter ett nydelig angrep der Sondre Øksdal kom rundt på kanten og fikk lagt inn til Thomas som satte ballen i mål. Andre målet var nærmest en kopi av det første rundt - på kant inn  foran mål til Thomas og 2-0 til Eiger. Dette var også pauseresultatet.
Det tredje målet kom etter ett dårlig skudd som ble en perfekt pasning til Viktor som var våkent med og dermed 3-0.
Våre "innleide" for anledningen klarte seg som vanlig bra og gjennomførte en god kamp som resten av laget.
Da er serien gjennomført med 8 seire og 2 arbeidsuhell og vi har vunnet pulja klart. Hvem hadde trodd det før seriestart? Så her er det bare en ting å gjøre gutter og det er å stå på for fullt videre. For de av dere som ikke legger opp så er jeg sikker på at dere gjør det bra på lagene deres til neste sesong.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss