Klubbprofil

• Klubbens profil og ansikt utad skal være sterkt, tydelig og positivt.

• Klubbens profil skal gjøre oss attraktiv for sponsorer og samarbeidspartnere.

• Klubbens profil skal gjøre spillere og andre interessert i å "være med på kjøret - klubben med humøret."

• Vi jobber for å bli en "merkevare" som vises både på og utenfor banen.

• For å klare dette har vi startet på en prosess med å "VISE OSS FREM"

• Vi "VISER OSS FREM" med å oppfylle de 10 punktene i listen under.

1 Vi skal satse hardt på barn og unge og vi skal ha et seniorlag som er blant mest veldrevne A-lagene utover våre egne kommunegrenser.

2 Klubbens medlemmer skal innlæres gode holdninger og Fairplay.

3 Vi skal fremstå som en aktiv seriøs klubb som opptrer meget ryddig.

4 Våre fotballanlegg skal fremstå og driftes som noe av det beste i Rogaland.

5 Vi skal ha "Arrangementer og Events" utenom fotballkamper som legges merke til både i og utenfor regionen.

6 Spillerdrakter skal være mest mulig likt på alle lag i klubben.

7 Overtrekksdresser skal være mest mulig likt på alle lag i klubben.

8 Eiger supporterartikler skal tilby for salg; collegegensrer, t-shirts, jakker, luer,hansker, ryggsekker ++

9 Trykksaker som plakater og avisutgivelser skal ha et sterkt og profesjonelt design.

10 Nettsiden vår skal være attraktiv, profesjonell og inneholde mye spennende stoff og til enhver tid være oppdatert.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand