Dommere

Dommerrekruttering er en utfordring i mange klubber. I Eiger har vi vært relativt godt stilt, men har alltids behov for flere.

Klubben ønsker å tilrettelegge for interesserte å ta dommerkurs og dekker utgifter forbundet med dette. Som ferdig utdannet dommer vil du få dekket nødvendig utstyr.

For direkte kontakt med oss kan du sende en e-post til daglig leder Thor Jostein Dyrnes - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Da inviterer vi deg/dere til et møte hvor vi presenterer det vår klubb kan bidra med for at du/dere skal få delta på et dommerkurs.

Her finner du en liten oversikt over dommere som var aktive i 2016 (sist vi oppdaterte denne listen)

Andre Ervik i aksjon i Hålå i 2012.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand