Treningsrommet

Velkommen til å bli medlem i Eigers treningsrom!
Trening er en investering i deg selv og din helse, både fysisk og mentalt!
Tilbudet gjelder kun for medlemmer av Eiger FK. Du kan eventuelt bli støttemedlem. (400kr i året).
Du kan benytte deg av treningsrommet fra det året du FYLLER 14 år.
Pris: 175kr pr. Måned.
Inkludert i medlemskapet får du :
- adgangsbrikke
- Åpent hver dag fra kl.05-23.
- Bruk av garderober
Alle er velkomne til å komme og prøve og se ! Har du flere spørsmål kan du ta kontakt med Lillian Simons. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Tlf. 47304772.
Ønsker du og melde deg inn og få adgangsbrikke- ta kontakt med daglig leder Atle Skailand. Mail : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf: 40242267