Akademiet

Eiger har et unikt og godt tilbud for barn og ungdom -  med sitt fotballakademi. Akademiet er for alle spillere på alle nivå, men det stilles krav om at de som ønsker å delta da (selvfølgelig?) har et ønske om å trene mer/bli bedre - og da i de ulike alderstrinnene som nevnt nedenfor. Akademiet er også åpent for spillere som måtte tilhøre andre klubber i distriktet. Hjertelig velkommen skal alle være!

Hovedfokuset på Akademiet er å utvikle basisferdigheter - altså, teknisk trening og mye spillformer. Hensikt i å få frem bedre ballspillere. Øktene er vanligvis/primært helger (lørdager) og har en egen spondgruppe som man kan få tilgang til, hvor info legges ut - og man melder seg på/av for hver økt.

Dette er en ekstra trening for de som ønsker mer og har et ønske om å bli en bedre fotballspiller, da tilbudt med et bra opplegg som har god kvalitet igjenom hele økten -  i tillegg til at alt som forøvrig i klubben er bygget på trivsel og trygghet.

For 2022 - er Akademiet planlagt på denne måten:

Del 1 kl. 10.15 - 11.45.

Gruppe 1: 1 + 2 kl. gutter. 12-14 stk. Trenere: Thomas og Oscar.

Gruppe 2: 2 kl. jenter. 10 stk. Trenere: Andrea og Emma.

Gruppe 3: 3 + 4 kl. jenter. 8-12 stk. Trenere: Elise og May Elin

Del 2 kl. 12.00  - 14.00

Gruppe 1: 3 + 4 kl. gutter. 10-13 stk. Trener: Sondre.

Gruppe 2: 6 te 8 kl. gutter og jenter + 5 kl. gutter. 18-20 stk. Trenere: Andre og Ørjan.

Det rulleres på trenere, men der jentene i utgangspunktet har jentene.

Alle spørsmål vedr. akademiet - bli lagt til i SPOND gruppen - påmelding osv. rettes til Andrè Olsen.

Tlf. mob: 995 29 816

Tlf. Kontor: 51 31 89 01