Programblad

Til hver hjemmekamp lager vi eget programblad med informasjon om lag, motstandere, dommere, klubbnyheter, relevant info og gjerne litt gammelt stoff for de historisk interesserte  - til hyggelig lesning for de som tar turen til Hålå.

Odd Arild Ellingsen laget Eigers første programblad i 1978 (se bildet av forsiden herunder) og siden den gang har vi gitt ut dette i ulike format i forbindelse med a-kamper.

I 2017 sesongen er vi nok en av få klubber i 4 divisjon (på landsbasis?) som varter opp med den slags, og det er noe vi selvfølgelig har planer om å fortsette med. Her legger vi ut programbladene for nedlasting for de som måtte være interesserte i det.

Notice: Undefined variable: event in /home/eigeroew/public_html/templates/yootheme/templates/article-builder.php on line 18

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand