Treningstider 2018

{pdf=http://eigerfk.no/attachments/article/640/TRENINGSTIDER%20UTE%202018.pdf|640|800}

Verdigrunnlag

Vårt arbeid og våre aktiviteter skal basere seg på vår visjon og våre verdier, og valg og beslutninger som gjøres til daglig i klubben skal utføres på basis av disse.

Dette skal være våre grunnholdninger som alle i klubben skal leve etter, og jobbe målbevisst og hardt for å oppnå.

VÅR VISJON:

VI skal være en klubb for alle, hvor alle trives og har det gøy, hvor alle føler seg trygg og velkommen, og hvor alle føler glede og stolthet av å være en del av våre aktiviteter og vår kultur.

VI skal være attraktiv, motivere og engasjere, og legge forholdene til rette spesielt for barn og ungdom.

VI skal vise respekt og omtanke og skal jobbe hardt for gode holdninger og Fair Play.

VI skal alltid opptre ærlig, seriøst og ryddig.

VI skal alltid søke utvikling og ha et ønske om å bli bedre...bli best.

VI skal med alle våre aktiviteter, arrangementer og events; begeistre, skape liv og skape positive opplevelser i lokalsamfunnet.

VI skal være en stolt frontfigur blant lag og foreninger i Dalane kommunene.

VÅRE VERDIER - EIGER - der Trygghet, Trivsel, Holdninger og Fair Play skal ligge i bunn:

E - Egenskaper
I  - Innsats
G - Glede
E - Engasjement
R - Resultat

Anlegg

Eiger disponerer ett av de fineste anleggene i Rogaland, ja kanskje i hele Norge, ihvertfall hvis du sammenligner med andre klubber som har ett A-lag som ikke spiller høyere enn 4 divisjon.

Anlegget består av en innendørshall, Dalane Energi banen (krøllgress) anlagt i 2007, Bøgh Hafsø banen (krøllgress) anlagt i 2008 og B&G banen (krøllgress) anlagt i 2016. Alle Eiger`s hjemmekamper for A-laget ble tidligere spillt på Idrettsmarken på Husabø, som er eiet av kommunen. Foran 2009 sesongen ble det bestemt at en skulle ha en prøveordning med å spille hjemmekampene på den (daværende) nye krøllgressbanen, Bøgh Hafsø banen. Ordningen videreføres - fortsatt som en midlertidig løsning.

I Hålå (anlegget på Eigerøy) er det også laget til sandstrand ved Risbakk vannet, samt beachvollyball bane.

Organisasjon

Styret er klubbens høyeste organ mellom årsmøtene og har hovedansvar for alle sider av klubbens virksomheter. Styret består idag av seks personer, som har blitt valgt på klubbens årsmøte. For mer info om de ulike vervene i klubben og deres oppgaver, se vedlagt organisasjonsplan lenger ned på siden.

Styret:

Fra venstre: Kai Mong, Thorbjørn Brandsberg, Nina V. Skaara, Kjell Garpestad jr, Kåre Myklebust og Per Martin Pedersen.
Ikke tilstede: Ole-Martin Solli, varamedlem

Organisasjonsplanen: