Barnefotball-dag i strålende vær

Den store barnefotballdagen i Hålå lørdag ble en varm, men kjekk dag for klubbens yngste. Tiltaket i regi av barnelederne Frank M. Mong og Anders Midbrød samlet godt med folk og også spillere fra klubbens seniorlag på både herre og dame deltok. Innledningsvis var det egne lagstreninger den første timen, supplert med både dame og herrespillere på hver trening
Felles lunsj hørte med, med pølser fra gryte grunnet grillforbud, samt is og brus. Noen valgte å bruke pausen på skuddradaren og målseilet for å teste skuddhastighet og -presisjon.
Etter lunsj var det frilek for de yngste med stiv heks og fisken i det røde hav, for noen få. De fleste havnet imidlertid på stranden ved Risbakktjørnet i det gode været.
De eldste kjørte en ren spilløkt, hvor alle damespillerne var med jentegruppen og herrespillerne var med å spilte med guttegruppen.
Både barn og voksne koste seg i Hålå denne første lørdagen i juni.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe