Fortsetter med Umbro

Eiger og Scantrade fornyet i sist uke avtalen som innebærer at Eiger fortsetter med Umbro og bruker Intersport Sporty AS i Lerviken som leverandør av klubbens kleskolleksjon. Den nåværende avtalen går ut i år og Eiger er svært godt fornøyd med at den videreføres. Som sist gang var det Kjell Garpestad jr som representerte Eiger i forhandlingene der Scantrade var representert med Erik Løyning som har Region Sør-Vestlandet som hovedområde.

Daglig leder Thor Jostein Dyrnes ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Scantrade og Intersport og er veldig godt fornøyd med at denne avtalen ble landet! Alle klubbens medlemmer handler som før på Intersport der hele klubbens kleskolleksjon blir å finne.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe