Spillerregistrering

Foran hver sesong og senest i januar måned skal alle aktive spillere i klubben fylle ut et eget Spillerregistreringsskjema. Leder for hver avdeling kan bli overlatt dette ansvaret.

Skjemaet skal fylles ut i 2 eksemplarer. Et til spiller/foresatte og et til klubben.

Klubben arkiverer skjemaene etter at de er oppdatert i databasen til Eiger FK og hos Norges Fotballforbund.

Det er lagleder eller foreldrekontakter for hvert lag som skal administrere dette, og har ansvaret for å levere inn skjemaene til leder for aktuell avdeling.

Lagleder eller foreldrekontakt kan kontakte leder for aktuell avdeling for å få utlevert skjemaer til laget sitt.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe