Årsmøte

• Årsmøte avholdes en gang i året og er klubbens høyeste organ.

• Møtet skal avholdes i februar måned og skal annonseres av styret minst en måned i forveien direkte til medlemmene og/eller ved kunngjøring i pressen, eventuelt på klubbens nettside.

• Alle klubbens medlemmer har adgang til Årsmøtet. Årsmøtet kan invitere andre personer og/eller media til å være tilstede, eventuelt vedta at Årsmøtet kun er åpent for medlemmer.

• Forslag som skal behandles på Årsmøtet må være sendt styret senest 2 uker før møtedato.

• Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag må være tilgjengelig for medlemmene senest en uke før møtet.

• For å ha stemmerett må man være fylt 15 år, og ha hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned samt å ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.

• Alle medlemmer som har stemmerett er valgbare til tillitsverv i laget, og som representant til ting eller møter i overordnede organisasjonsledd.

FAST SAKSLISTE

ÅPNING

1    Godkjenning av stemmeberettigede

2    Godkjenning av innkalling, saksliste og forretningsorden