Ny storseier på hjemmebane!

Eiger var best i alt og tok en fortjent hjemmeseier da Riska gjestet Egersund fredag. 4-0 ved full tid mot et lag som ikke har tapt en eneste seriekamp på over et år, vitner om en solid opptreden. Det skal dog sies at gjestene manglet noen spillere som normalt ville vært i startelleveren. Eiger på…

I år som i fjor var 52 ivrige 11/12åringer fra Eiger, EIK og Bjerkreim samlet en lørdags formiddag inne i Hålå. Med blandede lag mellom klubbene, 28 kamper, masse flott spill og fine mål ble det da også masse jubelscener og noen få tårer. Men oppsummert var vel alt som det skal være. Fremtiden ser lys ut for Dalane fotballen.
Neste år på samme tid satser vi på samme opplegg, bare inne i ny hall.

Takk til hjelperne i kiosken, kakebakere, lagledere og ikke minst spillerne for en kjekk lørdag.  Og takk til EIK og Bjerkreim for et godt samarbeid på tvers av klubbene.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe