Varm Masiv Cup på Ålgård

I løpet av helgen har mange av lagene i klubbens barneavdeling deltatt i Masiv cup på Ålgård. Strålende vær og «sydentemperatur» begge dager gjorde turneringen til en tung affære for spillerne der nok drikke og «vannpøser» på sidelinjen var viktige elementer, i tillegg til godt stå-på-humør og full…


En god økt i strålende forhold, preget gårsdagens Akademiøkt i Hålå og en svært inspirert Gabriel Høyland, hadde som vanlig mye å lære bort.
Denne dagen dreide det seg om teknisk oppvarming med føring mellom kjegler, kombinert med pasning, touch, samt litt konkurranse. Etterpå kjørte Gabriel avslutningsøvelser med begge gruppene. Fokuset var på gjentakelse og terping på detaljer, og skudd fra ulike vinkler. Litt tid til spill ble det også, selv om dagens økt bar preg av det å dyrke «Scoringsferdigheten».

Eigers Spillerutviklere Andre Olsen og Jarle Gløpstad, observerte dagens økt, og var meget fornøyde med både kvalitet, så vel som fokus. Andre Olsen har gjentatte ganger påpekt viktigheten av input fra eksterne trenerkrefter, og kan love flere nye fjes utover våren.
 
Gabriel sa til slutt at fotball handler om å score mål, og at dette må trenes mye på.
«Dette var en perfekt dag for fotball», avsluttet en smilende Andre Olsen, der han takket både Gabriel og spillerne for solid innsats.


Scoringsferdigheter kommer ikke av seg selv - det må det øves mye på, sa Gabriel Høyland
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss