Varm Masiv Cup på Ålgård

I løpet av helgen har mange av lagene i klubbens barneavdeling deltatt i Masiv cup på Ålgård. Strålende vær og «sydentemperatur» begge dager gjorde turneringen til en tung affære for spillerne der nok drikke og «vannpøser» på sidelinjen var viktige elementer, i tillegg til godt stå-på-humør og full…

Eigers J14 debuterte med  11`er fotball mot FK Vidar i årets vinterserie (Kvia Cup) onsdags kveld.

Det var tendenser til panikk like før avspark. Hele banen var dekket av snø og foreldre måtte kjøre hjem og hente snøskuffer. Iherdig innsats gjorde at det var mulig å gjennomføre, men under langtfra optimale baneforhold. I januar må en nok regne med slikt ustabilt vær.

Kampen bar preg av forholdene og begge lag måtte kjempe hardt i første omgang. Det ble mye vilje og ikke så mye spill. Det så ut som ballen samlet snø og ble tung og sparke, mange slet med å få kraft i pasningene og skuddforsøkene var det ikke mye trykk i. De få sjansene vi fikk se i første omgang stod Eiger for, uten at det ble for mye trøbbel for VIDAR`s kjempegode målvakt.

I andre omgang fikk Eiger satt litt mer press på gjestene og kom til flere store sjanser. Igjen var det målvakten hos gjestene som holdt de inne i kampen med flere kanon redninger.
Trykket ble opprettholdt og det måtte før eller siden komme en mulighet som satt, 17 minutter ut i andre omgang slo Stine ett innlegg, etter litt klabb og babb foran mål endte ballen opp hos umarkerte June. Denne gangen satt den i nettet.

1-0 stod seg helt ut og nærmest scoring etter dette var nok hjemmelaget og da spesielt på dødballer. Gjestene Vidar var flinke bak og på midtbanen men manglet noe i angrep. Uansett ikke lett å bryte igjennom den defensive strukturen på Eigers midtbane og ikke minst ett meget godt forsvar.

Fortsetter de slik defensivt vil det bli meget vanskelig å score på årets Eiger J14.

En bra start og vi gleder oss til neste kamp som er mot sterke Sandnes Ulf den 21 februar.

.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe