Sommer AFO påmeldingen åpen!

Vi gjentar suksessen med sommer AFO og satser på en like kjekk opplevelse denne sommeren som de foregående år. Tradisjonen tro blir årets sommer AFO i ukene 26 og 27. Skolene tar ferie fredag 22 juni og allerede mandag den 25 er vi klar. Vi holder det gående mellom 0700 og 1600 disse ukene, men…

 

 Thomas Andreassen, Petter Johansen og Jone Alexander Skåland er alle nominert inn til Bryne Jæder prosjektet som nå tar inn kullet født i 2005. Fra før av er Sindre Håland og Håvard Leidland (begge 2004 modeller) på plass på jæren hver fredag etter at de kom gjennom nåløyet i fjor.
Både Thomas, Petter og Jone er nominert inn som sentrale midtbanespillere/kantspillere, men all erfaring viser at man kan bli vurdert annerledes i en slik setting.
Eigers spillerutvikler Andrè Olsen har stor tro på at guttene vil bite godt fra seg og mener de har fortjent denne sjansen etter å ha vist ferdigheter, vilje og gode holdninger over tid på såvel egne lag som på Akademi og FFO.

I løpet av november måned skal guttene trene hver fredag - til sammen 4 økter før en stor gruppe skal komprimeres ned til ca 18 utespillere og 2 keepere. Hvis de tre Eigerguttene kommer med her, starter treningene opp igjen 12. januar og de vil i så fall i første omgang utgjøre en fast treningsgruppe fredager frem mot sommeren.

Vi ønsker Thomas, Petter og Jone lykke til!

Kontakt oss

Kontakter

Følg oss