Sommer AFO påmeldingen åpen!

Vi gjentar suksessen med sommer AFO og satser på en like kjekk opplevelse denne sommeren som de foregående år. Tradisjonen tro blir årets sommer AFO i ukene 26 og 27. Skolene tar ferie fredag 22 juni og allerede mandag den 25 er vi klar. Vi holder det gående mellom 0700 og 1600 disse ukene, men…

 

 I fjor vant de b-sluttspillet i 13 årsklassen i Troll cup med en gjeng med 11 og 12 åringer.
I år tok de samme jentene - nå 12 og 13 åringer, gull i a-sluttspillet i samme klasse da Bjerkreim ble beseiret i en spennende finale.
Det stod nemlig 0-0 ved full tid og da ingen av lagene heller scoret i forlengelsen som kunne blitt avgjort på såkalt "sudden death" måtte det hele avgjøres på hvem som hadde flest corner. Her hadde Eiger flest etter en kamp som totalt sett viste at de røde og blå var det beste laget.
 
Semifinalen i formiddag endte med en svært fortjent 1-0 seier mot Randesund 2. Målet kom på et selvmål.
 
Eigers J13 gikk gjennom hele turneringen med 11-0 i målforskjell og det er bare å gratulere. Trenerduoen Kvamsø og Tollefsen gav imidlertid beskjed om en kort feiring. Tirsdag skal nemlig jentene opp mot Viking i siste seriekamp. Med seier her blir jentene også serievinnere.
 
G13 tapte for Fløy 1 i sin kvartfinale i morges. Sørlendingene som senere ble klar for finalen, vant 3-1. Jone Alexander Skåland nettet for Eiger som også har all grunn til å være fornøyd med årets turnering.

Kontakt oss

Kontakter

Følg oss