To nye seire og årsbeste for G13

Eigers gutter 13 lag har notert seg for to nye seire i årets serie.

 

På tur til Varhaug kom guttene hjem med 3 poeng etter en slite seier. Mot spillets gang gikk lagene til pause med 1-0 ledelse til Varhaug. Etter å ha vært ute en liten periode med skade, entret Steffen Lagård banen til andre omgang, og var svært delaktig i å snu kampen i Eigers favør. Først som tilrettelegger for 1-1 etter et fint raid ned langs venstre siden og innlegg til målscorer Endre Stapnes. Fem minutter senere setter Ørjan Tingbø fart bakfra og passerer et par Varhaug spillere før han spiller ut til Steffen som noterer seg for nok en assist med et innlegg som Håvard Leidland møter å plasserer fint i mål. Med et kvarter igjen av kampen, kjører Varhaug på for utligning og presser Eiger. Eiger holder unna for presset og lettelsen er stor når Steffen ett minutt før slutt avgjør det hele med scoring etter godt forarbeid langs høyresiden fra Markus Kvassheim Olsen.


Steffen Lagård var tilbake fra skade og delaktig i alle Eiger sine mål mot Varhaug med to assists og ett mål.

Neste kamp var hjemme i Hålå mot et teknisk og hardt kjempende Bogafjell lag. Her leverer guttene årsbeste, og ruller opp det ene flotte angrepet etter det andre.

Etter tolv minutter spiller Ørjan Tingbø en flott langpasning i bakrom som setter Jone Alexander Skåland igjennom etter et fint løp. Jone scorer sikkert alene mot keeper. Etter scoringen så presser Bogafjell på, først med et skudd i tverrleggeren, før de får sin utligning to minutter senere. Etter 25 minutter går Eiger opp i 2-1 etter et mål som lignet på det første. Sindre Håland tar et langt utspark som går over alle, men Fabian Fluge har satt fart bakfra og er plutselig helt alene igjennom og avslutter med en fin lobb over keeper. Allerede to minutter senere går Eiger opp i 3-1 etter et flott langskudd i returrommet fra Håvard Leidland.

Bogafjell var et bra lag og ikke ufarlige når de gikk i angrep. Etter 31 minutter spiller de seg fint fremover i banen og etter et litt tafatt forsvarspill reduserer de til 3-2. To minutter senere var det Eiger som nok en gang spilte seg fint igjennom etter fine kombinasjoner. Angrepet endte med at Jone Alexander Skåland dribler seg fri langs dødlinjen og legger inn til Mathias Storm Henriksen som sikkert plasserer ballen i mål til pause resultat 4-2.

Andre omgang ble ikke like målrik som første, men Eiger kontrollerte kampen og fortsatte med fin spill selv om de store målsjansene uteble. Omgangens eneste mål kom helt på tampen da Sindre Håland kriget inn 5-2.


Årets kamp og en skikkelig lagseier hvor alle spillerne var på sitt beste. Bak fra venste: Håvard Leidland, Peder H. Grastveit, Fabian Fluge, Markus K. Olsen, Mathias S. Henriksen, Daniel Hetland, Ørjan Ø. Tingbø. Foran fra venstre: Simen Håland, Steffen Lagård, Jone Alexander Skåland, Endre T. Stapnes, Sindre Håland, Simen Årstad.


Neste kamp


Det er ingen kamper på kalenderen.

Sportsplanen

Tabell 4. divisjon avd 1 2018

Lag Ka +/- Po
Bogafjell 0 0 0
Bryne 2 0 0 0
Eiger 0 0 0
Frøyland 0 0 0
Klepp 0 0 0
Lura 0 0 0
Midtbygdens 0 0 0
Moi 0 0 0
Nærbø 0 0 0
Riska 0 0 0
Sola 2 0 0 0
Varhaug 0 0 0
Vaulen 0 0 0
Ålgård 0 0 0

Aktivitetskalender

tirsdag, 20. mars kl 18:00 - 19:15
G12 mot Bjerkreim
torsdag, 22. mars kl 19:00 - 21:00
Juniorlaget - EIK
søndag, 25. mars kl 18:30 - 19:30
TG
onsdag, 04. april kl 19:00 - 21:00
Juniorlaget - Helleland
lørdag, 07. april kl 09:30 - 12:30
Akdemi

Siste kamp

4. divisjon avd. 1 2017
lør, 28. okt. 2017 15:00
Voll
Voll
1:1 Eiger
Eiger

Grasrotandelen

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook