Ny storseier på hjemmebane!

Eiger var best i alt og tok en fortjent hjemmeseier da Riska gjestet Egersund fredag. 4-0 ved full tid mot et lag som ikke har tapt en eneste seriekamp på over et år, vitner om en solid opptreden. Det skal dog sies at gjestene manglet noen spillere som normalt ville vært i startelleveren. Eiger på…

Eigers J16 har levert en strålende innsats i årets Cup No.1 i Danmark og er klar for lørdagens finale i a-sluttspillet. På veien mot finalen har det kun blitt ett tap- mot fjorårsvinner Scandia United fra USA. I kvartfinalen ble tyske Turbine Potsdam beseiret med 2-1 etter to mål av Ine Bilstad. Semifinalen ble et rent rogalandsderby der Eiger til slutt slo Åkra 3-2 etter ekstraomganger. Målene i semien ble besørget av Anna Elin Seglem, Silje Figved og Ine Bilstad.
Finalen går av stabelen lørdag klokken 10:15 og på motsatt banehalvdel står Lekstorps IF fra Sverige.

Seiersvante J13 havnet i b-sluttspillet etter en seier og to tap i gruppespillet. I det såkalte mellomspillet gikk det litt bedre med to seire og et tap. Det var likevel nok til å komme til b-finalen og her viste Eigerjentene hva som bor i dem og utklasset Turbine Potsdam med 4-0 - for øvrig det samme laget jentene tapte 5-1 for i mellomspillet. Eigers J13 sørget med det for sølvtøy med hjem. Målene i finalen sørget Marion Zakariassen (2), June Kvamsø og Kamilla Hansen for.

B-finale ble det også for G13 etter at de innledende kampene gav to uavgjort og tre tap. B-sluttspillet gav i tur og orden 9-2 seier over danske Bangsbo Freja, 3-2 over Ajesaia fra Madagaskar og 3-0 over Åkra i semifinalen. I finalen ble det imidlertid et knepent 0-1 tap for Makati fra Fillipinene.

G16 laget innledet med tre strake tap før det ble en seier og en uavgjort i b-mellomspillet. Det holdt til semifinale mot Elite Soccer fra Guatemala. Eigerguttene var best og vant 3-0, noe som betyr b-finale mot Åkra lørdag 11:30. Målene i semifinalen ble besørget av Sergej Tsirunjan, Kristian Brekke og Viktor Shelby.

G19 imponerte med to seire, to uavgjort og et tap i innledende kamper. Det holdt til semifinale i a-sluttspillet, men arrangørklubben Frederikshavn ble for sterke og gikk til finalen med 4-0 seier i bagasjen.

Søskenlaget var på plass også i år, med spillere fra både Eiger og Bjerkreim. To seire og et tap innledningsvis gav a-sluttspill. Men her ble det tre stortap mot Peruviansk, dansk og portugisisk motstand.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe