7 seirer på rad for Eiger J13 2.

Torsdags kveld gjestet Havdur Hålå. Fra før lå gjestene på en 6 plass midt på tabellen, mens Eiger 2 skulle forsvare plassen på topp.
Kampen startet jevnt og bølget litt frem og tilbake. Tempoet var ikke høyt og det virket som en del var litt trøtte i beina. Glimtvis viste likevel begge lag at det finnes mye fotball i jentene. Fine kombinasjoner og rette bevegelser førte til en del sjanser til begge lag. 7-3 i sjanser og 2-2 i cornere i første omgang.

En god Havdur keeper holdt buret rent i første omgang. Av sjanser kan vi nevnte skudd fra Elise Mjølhus som forøvrig spilte en kjempe god kamp. Avslutningen var god, men keeper fikk en hånd på den. June kom alene gjennom to ganger med keeper etter lange 5 meter utspark av Kamilla. Begge avslutningene gikk rett på keeper. Rine kom også til to avslutninger med ett skudd som keeper reddet og ett som gikk like utenfor. Siste sjanse før pause var det June som fikk etter fint forarbeid av Elise Mjølhus som kom seg fint forbi på venstre side og fikk slått ett innlegg til June, men igjen stod keeper i veien.

Andre omgang startet med høyt Eiger press som resulterte i scoringen etter 3 minutter. En god corner fra Stine fant Kamilla som traff klokkerent, skuddet hadde retning mot krysset men igjen var keeper på plass og fikk slått den til ny corner. Denne corner traff også Kamilla som fikk til en avslutning mot mål. Havdur prøvde å klarere men endte opp med å somle ballen i eget mål. Etter 29 min får June en strålende pasning fra Kamilla, alene med keeper gjør June alt rett og det står 2-0 til Eiger.

Eiger produserer flere sjanser, men også Havdur kommer på flere besøk foran Eigerburet, vi noterer 6-5 i sjanser og 6-0 i corner i andre omgang.

Av større sjanser har Lea ett skudd på mål som keeper igjen redder, Marion og June har hvert sitt skudd like utenfor, Stine er alene med keeper og Kamilla har ett frispark som smeller i tverrliggeren via keeper sin rygg og ut til corner.

En knallbra vårsesong kan avsluttes med 8 seiere på 8 kamper hvis  Ålgård 1 slås på tirsdag 13 juni i siste kamp før ferien.

Stå på!

På bildet:

Bak fra v. Nora Vinningland, Elise Mjølhus, Stine Kvamsø, Marion Zakariassen, Stine Tollefsen, Rine Hetland, Kamillia Hansen, Hanna Rødland, Lea Myklebust.

Foran Linnea Leidland og Marha Birkeland.

Neste kamp

Voll
1:1 Eiger
Eiger

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook