Tabell topp for Eiger J13 1div.

Eiger J13  - Ulf Sandnes 6 juni 2017.

I nest siste kamp før sommerferien kom tabelltopp Ulf-Sandnes på besøk i Hålå.

Fra før var Sandnes Ulf ubeseiret og det var noen ganske spente Eiger jenter som entret banen.

Det viste seg fort at Sandnes Ulf har ett bra lag med mye bra spill og spesielt midtbanen deres viste bra teknikk og overblikk.

Eiger virket noe mer nervøse og fikk ikke spillet til å sitte skikkelig, men de begynte etterhvert og sette press på gjestene.

Etter 13 minutter fikk June ballen fra venstre kant (journalisten fikk ikke med seg hvem som slo pasningen) men pasningen var glitrende og det samme var avslutningen. Bra skudd og velplassert, dermed 1-0 til Eiger etter 13 min.

Silje spilte nok en strålende kamp og ryddet opp i stor stil, og like viktig som det er å score mål er det å server pasningen til den som scorer, noe Silje gjorde på både 2-0 og 3-0 målet ved noen utrolig lange innkast hvor Iselin som sikkert satte inn 2 og 3-0.

Ulf-Sandnes manglet noe sting i angrepet og kom sjeldent på noen farlige angrep. Det farligste var ett par frispark som gikk like over.

Inger Helen hadde god kontroll på det som kom. Å holde nullen i en så viktig kamp er bra gjort og ingen tvil om at hele laget føler seg trygge når en har en flink keeper.

Det var 3-0 til pause, men det kunne vært flere mål da det ble notert 4 gode angrep og avslutninger    fra spissene Iselin og June.

Andre omgang ble mer en krige-kamp med lange baller en den «finspill kampen» som vi er vant med å se. Det ble mange dueller og mye klareringer.

Det ble dog notert en stor dobbel sjanse av Isabel hvor stolpen var i veien, Kamilla skjøt rett over etter ett corner, det samme gjorde Marion og Stine. Legger vi til 2 store sjanser var de nevnte spissen så har vi ca 13 store sjanser inkl målene mot 5 fra Sandnes hvor de farligste var på dødballer.

Eiger hadde også 10-1 i cornere noe som viser hvor presset lå.

Alt i alt en OK prestasjon mot ett bra lag. Keeper og forsvar har god kontroll, gode utspark, god sikring, sterke i duellene, men sliter litt med posisjonering. Midtbanen klarer seg ok de også, kommer mange ganger fint rundt på kantene, det jobbes godt med mye løping, midtbanen er som regel med å forsvarer hver gang motstandere angriper og de er med på de aller fleste angrep vi har, det krever god kondis og god moral. Fremme gjør de det som spisser skal og lager mål.

Skal en fin justere noe her så må det være aggressiviteten foran mål og da spesielt fra gode cornere samt posisjonering i forsvar. Men dette er flisespikkeri!

Veldig bra jenter og lykke til mot Bogafjell neste kamp !

Link tabell

Eiger J13

Bak fra v. Vilde Birkeland, Silje Helgesen, Kamilla Hansen, Isabell Høyland, Lisa Lindø, June Kvamsø.
Foran fra v. Marion Zakariassen, Inger Helen Åreskjold, Isabell Leidland og Stine Tollefsen.

Neste kamp

Det er ingen kamper på kalenderen.

Sportsplanen

Eiger
-:- Kampinfo
Rosseland

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook