Tabelltopp og cup avansement for G13Gutter 13 har denne uken tatt turen nordover to dager på rad. Først var det seriekamp mot Bogafjell tirsdag, etterfulgt av første runde i OBOS cup mot Madla dagen etter.

I forkant av kampen mot Bogafjell hadde trener Håland fått meldinger om at Bogafjell var små tekniske spillere som var gode om de fikk spille ball. Det ble derfor gitt klare meldinger om at vi måtte være raske opp i press og ikke la de få tid til å spille sitt spill.
Samme informasjon så det ut som at Bogafjell hadde fått om oss, for de jobbet iherdig og var på som klegger. To lag som jobbet hardt i press gjennom hele kampen, på en liten 9'er bane ga lite tid og rom for finspill. Eiger gikk allikevel opp i ledelsen etter 7 minutt, da Sindre Håland lobbet over keeper fra høyresiden via stolpe og i mål. Et noe heldig mål ettersom det var ment som et innlegg. Med dette, var flaks og stang inn oppbrukt for Eiger denne kvelden. Tror ikke vi overdriver når vi sier at 80% av spillet resten av kampen foregikk på Bogafjell sin banehalvdel, men ballen ville bare ikke i mål til tross for flere gode muligheter. En kombinasjon av udyktighet foran mål, en strålende keeper og et hardt kjempende Bogafjell forsvar får ta skylden for det. Også Eiger guttene jobbet hardt, for Bogafjell var gode og farlige på overganger. Når vi da ikke klarte å punktere kampen og vi blir slitne og litt ukonsentrerte, gikk det som vi fryktet. Fem minutter før slutt misser guttene på 2-3 muligheter til å klarere og en Bogafjell spiller ble spilt igjennom og scorer.
1-1 føltes umiddelbart som et tap, men når resultatet var oppdatert på "Min fotball" appen og vi igjen var på tabelltopp, så ble humøret raskt bedre på bussen hjemover.

Dagen etter var det altså ny tur med Eigerbussen. Denne gang til Madla for å spille første runde av OBOS cup som kretsen arrangerer. Eiger gutten gikk hardt ut, og allerede etter 3 minutter går Eiger opp i 1-0 ledelse etter et langt utspill fra Sindre Håland som Mathias Henriksen på et fint løp setter i mål. Man skulle ikke tro at guttene hadde hatt en tøff kamp dagen i forveien, for innsatsen til guttene var enorm også denne dagen. Eiger fører kampen resten av omgangen, men tidvis bølger spillet frem og tilbake med gode sjanser til begge lag. Rett før pause er Eiger heldig som unngår baklengs da Madla har to i stolpen. Ledelsen til pause er allikevel fortjent. Med tanke på hva som skjedde dagen før, så var det stor jubel da Steffen Lagård økte til 2-0 allerede 3 minutter ut i andre omgang da han ble spilt alene igjennom med keeper og avsluttet kaldt og rolig. Nå hadde vi god kontroll på kampen, og halvveis ut i andre omgang var igjen Steffen Lagård frempå og økte til 3-0. Madla reduserte 5 minutter før slutt, men Eiger holdt unna for presset i sluttminuttene og kunne reise hjem med en fortjent cup seier etter en veldig solid kamp. Neste runde av OBOS cup'en spilles etter sommerferien.

Nå venter en kamp fri uke, som skal benyttes som en god treningsuke før toppkampen mot et veldig godt Klebe lag uka etter.

Neste kamp


Det er ingen kamper på kalenderen.

Sportsplanen

Tabell 4. divisjon avd 1 2018

Lag Ka +/- Po
Bogafjell 0 0 0
Bryne 2 0 0 0
Eiger 0 0 0
Frøyland 0 0 0
Klepp 0 0 0
Lura 0 0 0
Midtbygdens 0 0 0
Moi 0 0 0
Nærbø 0 0 0
Riska 0 0 0
Sola 2 0 0 0
Varhaug 0 0 0
Vaulen 0 0 0
Ålgård 0 0 0

Aktivitetskalender

lørdag, 17. mars kl 09:30 - 12:30
Akademi
søndag, 18. mars kl 12:30 - 15:00
Bursdag
torsdag, 22. mars kl 19:00 - 21:00
Juniorlaget - EIK
onsdag, 04. april kl 19:00 - 21:00
Juniorlaget - Helleland
lørdag, 07. april kl 09:30 - 12:30
Akdemi

Siste kamp

4. divisjon avd. 1 2017
lør, 28. okt. 2017 15:00
Voll
Voll
1:1 Eiger
Eiger

Grasrotandelen

Støtt oss med DIN grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe!

For å bli giver, gå inn på denne siden og søk opp Eiger Fotballklubb som din grasrotmottaker.

Takk for din støtte!

Besøk oss på Facebook