God lagmoral sikret seier

Eiger 2 tok en skikkelig sliteseier der samtlige tok ansvar, og gjorde den lille ekstra innsatsen som sørget for at det ble seier, og ikke tap da Nærbø 2 var vertskap i siste seriekamp før ferien mandag Nå venter en velfortjent sommerferie for Eigers rekrutter. 1-0 ved pause til jærbuene ble snudd…Tirsdags ettermiddag tar Eiger jentene turen til Varhaug, det er kaldt, men jentene er klar, Kampen er ikke mange minuttene gammel når Nora sender ballen til Iselin, som legger inn til June som header i stanga.

Det kunne like godt vært Varhaug som scoret første målet, da det var mye høye baller frem og tilbake, Men som vi alle vet - når jentene spiller ballen fremover, er i bevegelse, og lar ballen gå, da blir det som regel mål, og det ble det, Eiger leder 1-0, mål av June.

Varhaug har utspill og raser mot Eigers mål, men Linnea redder, og vi begynner igjen bak med fint spill mellom jentene, June finner Iselin som kaldt setter ballen bak keeper, 2-0 etter 24 min.

Corner til Varhaug, det er litt fomling foran mål, en Varhaug spiller får fart på ballen, som skyter i tverrlegger og ut, fomlingen fortsetter litt på midtbanen, Leah snapper ballen og skyter, keeper slår ut til corner.

2-omgang starter med et raskt Varhaug angrep, men skudd til side for mål.

3-0 målet kommer etter en klarering fra Linnea, June vinner ballen og scorer.

Langt kast fra Silje, som Marta header i stanga.

Mål 4 og 5 er returer keeper må gi etter skudd fra Iselin og Stine, June er på rett plass og får tuppet de i mål.

6-0 målet er en lang ball fra Hanna til Iselin, som ikke gjør noe feil og scorer.

Litt mer presise og det kunnet blitt flere mål.

Det er god innsats hos alle jentene, de jobber bra sammen, noe som viser igjen på resultatene. De har vunnet 6 av 6 kamper,  og med en målforskjell på 35-3.

Må også takke Stine Kvamsø og Marion Blitzner Leidland, som tok trener og ass. Trener jobben denne kvelden, da Henning og Vidar var opptatt med andre kamper.

Stå på jenter.

MP

Link til tabellen

 

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss