God lagmoral sikret seier

Eiger 2 tok en skikkelig sliteseier der samtlige tok ansvar, og gjorde den lille ekstra innsatsen som sørget for at det ble seier, og ikke tap da Nærbø 2 var vertskap i siste seriekamp før ferien mandag Nå venter en velfortjent sommerferie for Eigers rekrutter. 1-0 ved pause til jærbuene ble snudd…Håvard Leidland og Sindre Håland spilte søndag kamp for Bryne Jæder G13 mot Team sør/vest som har spillere med fra Eik, Flekkefjord, Moi, Sokndal og Bjerkreim.
I en jevnspilt første omgang der spillet bølget frem og tilbake, var det Jæderguttene som gikk til pause med 2-1 ledelse.
2 omgang startet med høyt Bryne Jæder press som førte til 2 tidlige mål og 4-1 ledelse. Midtveis i andre omgang fikk Jæder et noe heldig straffespark og kaptein for dagen Sindre Håland tar straffen og setter inn 5-1. Begge lag får en scoring på tampen av omgangen og Bryne Jæder vinner dermed kampen 6-2. Dette var første kamp sammen for Jæder-gjengen og i tillegg var det noe så uvant som 11`er kamp - så spillemessig var det en del å gå på, men laget viste til tider bra kombinasjonsspill og scoret mange fine mål.
Håvard spilte første omgang som høyre ving. Han klarte seg meget bra de gangene han ble involvert og fikk vist frem sine offensive kvaliteter slik vi kjenner ham. Sindre spilte midtstopper i første omgang og sentral midtbane i andre omgang. Han utmerket seg også med sin pågående spillestil og var rolig med ball i pressede situasjoner..
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss