God lagmoral sikret seier

Eiger 2 tok en skikkelig sliteseier der samtlige tok ansvar, og gjorde den lille ekstra innsatsen som sørget for at det ble seier, og ikke tap da Nærbø 2 var vertskap i siste seriekamp før ferien mandag Nå venter en velfortjent sommerferie for Eigers rekrutter. 1-0 ved pause til jærbuene ble snudd…

en kamp for gutter 16 i 1. div har Eiger tapt 3-7 mot Viking

Men det begynte bra, Eiger tar ledelsen 1-0 ved Marius Karlsen etter pasning fra Vidar Vestbøstad, 2-0 kom der rollene er byttet om og Vidar Vestbøstad scorer på pasning fra Marius Karlsen. Begge disse målene kom etter fine kombinasjoner der ballen går fint og raskt fra spiller til spiller.

I samme perioden noterer vi et bra langskudd fra Eirik Tønnessen som keeper så vidt får hendene på, her er vi akkurat for sen på returen og keeper får tak i ballen. Eiger har også en god mulighet til enda en scoring når Vidar Vestbøstad står helt alene på 5meter, men dessverre bommer han på ballen.

Etter dette har vi 2  personlige feil som begge fører til scoring og dermed 2-2 til pause. det var det Viking hadde å komme med i første omgang, litt bittert da at det fører til 2 mål.

I pausen blir vi enige om at dette skal vi klare, men slik skulle det ikke gå.

Før det er gått 20 minutt av 2 omgang, har Viking scoret 4 mål på 4 personlig feil og dermed avgjort kampen. 2-7 kom på nok en personlig feil før vi får rett fokus igjen og scorer ved Marcus Klippenberg etter fin pasning fra Øyvind Garpestad.

Når vi teller 8 forholdsvis store muligheter i 2. omg der vi normalt sett hadde scoret må på noen av mulighetene, så er dette et litt flatterende resultat.

Men med rett fokus i begge ender gutter, så kan dette bare bli bedre.

Gjert


toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss