God lagmoral sikret seier

Eiger 2 tok en skikkelig sliteseier der samtlige tok ansvar, og gjorde den lille ekstra innsatsen som sørget for at det ble seier, og ikke tap da Nærbø 2 var vertskap i siste seriekamp før ferien mandag Nå venter en velfortjent sommerferie for Eigers rekrutter. 1-0 ved pause til jærbuene ble snudd…

Eiger 3 spiller i morgen KM semifinale mot Julebygda på Sparebank 1 banen i Hålå. Det var først denne uken at det ble klart at det ble KM kamp(er) på Eiger etter at "kretsen" først tolket lover og regler slik at det var Hognestad som stod som vinner av 7 divisjon avd.1.
Da daglig leder Thor Jostein Dyrnes overraskende ble oppringt onsdag viste det seg at kretsen hadde tydd til juridisk hjelp i NFF Oslo. Samtidig beklaget man at regelverket kunne tolkes på forskjellig vis.
Eigers spillende lagleder Eivind Blakstad forventer en tøff kamp mot Julebygda som er ubeseiret i årets serie. På 18 kamper er det blitt 16 seire og to uavgjort. Formidable 82-24 i målforskjell tyder også på et lag som vet hvor målet står! Eiger på sin side har 11 seire, en uavgjort og to tap på 14 kamper.

Hvis det egersundske publikum kjenner sin besøkelsestid og møter fulltallig opp i Hålå i morgen, kan det kanskje likevel bli enda mer moro med laget som har levert mye publikumsvennlig og underholdende fotball tidligere i sesongen.
Som seg hør og bør en KM kamp blir det åpen kiosk og yr.no lover ypperlige spilleforhold!
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe