God lagmoral sikret seier

Eiger 2 tok en skikkelig sliteseier der samtlige tok ansvar, og gjorde den lille ekstra innsatsen som sørget for at det ble seier, og ikke tap da Nærbø 2 var vertskap i siste seriekamp før ferien mandag Nå venter en velfortjent sommerferie for Eigers rekrutter. 1-0 ved pause til jærbuene ble snudd…

Enda er det 9 dager til Eiger 3 igjen kan gjøre seg klar for at "alvoret" starter og høstsesongens første kamp. Vi har derfor tatt en titt tilbake for å se litt på hvem som har bidratt mest på laget som i øyeblikket innehar 2 plassen i 7 divisjon avd.1
En god kjerne av spillere trener sammen på regelmessig basis, men på laget finner man jo bl.a. både familiefedre og offshorearbeidere. Hos de mer "voksne" spillerne dukker det også opp en strekk eller en annen skavank i ny og ne. Likevel har laget til nå fremstått som et humørlag med mange fine personligheter, noe som har gjort at det har vært like moro å følge laget fra utenfor banen som det trolig har vært for dem PÅ banen.
Eivind Blakstad og Joakim Torgersen har spilt flest kamper. I løpet av 8 seriekamper og 2 treningskamper har disse to kun gått glipp av en kamp hver. Totalt har det blitt notert kamper på 37 spillere på Eiger 3 til nå i år. Trolig vil tallet stige ytterligere utover høsten.
Toppscorer er ikke overraskende Vidar Kvamsø som har puttet 7 mål på 8 kamper totalt. Men Birger Arnestad lurer like bak med sine 6 mål. Disse har Birger scoret på bare 4 kamper, så "gamle Arnestad" vet enda godt hvor målet står.
Eiger 3 starter høstsesongen med bortekamp mot Figgjo tirsdag 22 august.
Statistikk på Eiger 3 så langt:
NAVN KAMPER MÅL TOTALT MÅL SERIEN GULE KORT
Martin Mong Eide 1
"Selvmål" 1 1

Link til tabell: 7 div.avd.1

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe