Spillerforsikring

Alle fotballspillere skal ha en gyldig Forsikring for å spille på et registrert lag i Norges Fotballforbund (NFF).

Klubben forsikrer sine spillere (med gyldig medlemskap) gjennom egen Lagsforsikring.

Alle spillere frem til og med det året de fyller 12 år er forsikret i Eiger FK, gjennom Norges Idrettsforbunds (NIF) barneforsikring.

Fra det året spilleren fyller 13 skal spilleren forsikres gjennom SPORTSCOVER EUROPE LTD, enten gjennom Lagsforsikring (eller med individuell lisens som fra 2010 kun gjelder for spillere på høyere nivå).

Fra og med sesongen 2010 er det kommet nye forsikringsordninger fra Norges Fotballforbund. Spillere som deltar på seniorlag til og med 2. divisjon herrer og 1. divisjon kvinner forsikres nå gjennom Lagsforsikring. Det vil si at individuell lisens som har gjeldt tidligere år nå er utgått for spillere i nevnte divisjoner.

• Viktig! For at en spiller skal ha gyldig forsikring må spilleren være gyldig medlem i klubben sin og ha betalt sine årlige kontingenter som fastsettes av Årsmøtet i egen klubb hvert år.

• Les alt om forsikringsordninger i Norges Fotballforbund her.

sportscover logo high res

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes