Billettpriser

Eiger FK er en amatørklubb med sitt a-lag herrer spillende i 4 divisjon - dette i en liten by og kommune med flere klubber, og deriblant byrival EIK. Vi har til dags dato ikke opplevd å måtte si nei til publikum grunnet tribunekapasitet. Vi ønsker å trekke flere publikummere til våre hjemmekamper og ønsker å legge forholdene til rette så godt som vi kan - vi mener det er et større potensialet på dette området.

Det skal være en positiv opplevelse å komme ut i Hålå og se fotballkamp. Været og temperaturen kan vi ikke gjøre så mye med. Vi har satt opp tribunetak for å ta regnet bort fra tilskuere. Likevel oppfordrer vi alle til å kle på seg tilstrekkelig med klær, da Hålå kan være et kaldt sted å være til tider.

Vi har til våre hjemmekamper for a-lag herrer bl.a speaketjeneste, kiosk med mye godt i og vi lager vårt eget programblad. For å gjøre dette økonomisk forsvarlig tar vi inngangspenger til disse kampene som pr dags dato er:

Voksne og barn/ungdom over 16 år:
50 kroner.

Barn/ungdom under 16, pensjonister og uføre:
Gratis.

Kom gjerne med tips og kommentarer til hva du mener kan gjøres bedre og/eller annerledes for å gjøre våre hjemmekamper til en enda bedre opplevelse og hva vi kan gjøre for å trekke flere mennesker ut i Hålå.

Tips og ideer kan rettes til daglig leder Thor Jostein Dyrnes - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe