Sommer AFO påmeldingen åpen!

Vi gjentar suksessen med sommer AFO og satser på en like kjekk opplevelse denne sommeren som de foregående år. Tradisjonen tro blir årets sommer AFO i ukene 26 og 27. Skolene tar ferie fredag 22 juni og allerede mandag den 25 er vi klar. Vi holder det gående mellom 0700 og 1600 disse ukene, men…

 

 Årets landsturnering er over for guttene på Eigers HC-lag. Både sportslig og sosialt har turneringen som i år har foregått på Jessheim, vært en innertier. Selv om det ble tap for Gjøvik/Lyn i søndagens siste innledende kamp med 1-4, var stemningen i Eiger-leiren upåklagelig. Eigers mål var for øvrig et selvmål.
Med Gjøvik/Lyn som vinner av pulja og Eiger som nr.2, var det da også disse to lagene som skulle gjøre opp om retten til å kalle seg vinner av pulja litt senere på søndag. Igjen gikk Gjøvik/Lyn seirende ut av kampen. Selv om Roald Skåra med sine to mål gjorde sitt for å hindre tap, scoret hvittrøyene fra Oppland fire og ble dermed "mestere".
Banketten lørdag var av den minneverdige sorten og møte med keeperlegenden Erik Thorstvedt satte både Eigers og andre lags spillere stor pris på.
Landsturneringen 2017 hadde rekordpåmelding med 1620 deltakere fordelt på 126 lag. 83 av disse var fotballag, mens 43 lag stilte i håndballklassen.
Landsturneringen 2018 vil gå i Bergen og forhåpentligvis vil Eigers HC-lag være med å sette preg på også den!

Kontakt oss

Kontakter

Følg oss