God lagmoral sikret seier

Eiger 2 tok en skikkelig sliteseier der samtlige tok ansvar, og gjorde den lille ekstra innsatsen som sørget for at det ble seier, og ikke tap da Nærbø 2 var vertskap i siste seriekamp før ferien mandag Nå venter en velfortjent sommerferie for Eigers rekrutter. 1-0 ved pause til jærbuene ble snudd…Eigers HC lag har fått en super start på årets landsturnering. 3-2 seier i begge lagets kamper så langt, har sendt dem til topps på tabellen sammen med Gjøvik/Lyn etter første dag. Bjørn Erik Lomeland (2) og Bo Weum sørget for målene i den første kampen mot Ranheim. I oppgjøret mot Alta ble det både identisk resultat og identiske målscorere. Det ene målet til Bjørn Erik Lomeland i denne kampen var etter sigende en skikkelig perle fra langt hold!
I morgen står Gjøvik/Lyn på motsatt banehalvdel kl.0900 før det blir ytterligere en kamp for å avgjøre hvem som går helt til topps i denne pulja!
For øvrig så ble det skikkelig vått da Eiger og Alta møttes i den andre kampen. En skikkelig rotbløyte la imidlertid ingen demper på innsatsen.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss