God lagmoral sikret seier

Eiger 2 tok en skikkelig sliteseier der samtlige tok ansvar, og gjorde den lille ekstra innsatsen som sørget for at det ble seier, og ikke tap da Nærbø 2 var vertskap i siste seriekamp før ferien mandag Nå venter en velfortjent sommerferie for Eigers rekrutter. 1-0 ved pause til jærbuene ble snudd…

Eigers HC lag reiste fra Hålå presis klokken 0900 i morges. Destinasjonen var selvsagt Jessheim via Sola, der årets landsturnering går av stabelen. Første offisielle punkt på programmet er den offisielle åpningen som finner sted klokken 1900 i kveld. Et av høydepunktene utenom selve kampene er også banketten. Den går av stabelen lørdag kveld kl.1900 på Thon Oslo Airport.
Grunnet et mindre lag i pulja enn opprinnelig oppsatt, starter Eigers HC-lag kampene lørdag kl.1100. Da står Ranheim på motsatt banehalvdel. Kl.1300 heter motstanderlaget Alta, mens siste innledende kamp går søndag morgen kl.0900 mot Gjøvik/Lyn. Det skal også spilles en plasseringskamp søndag før guttene atter setter kursen hjemover.
Vi ønsker Eiger-guttene lykke til!

Resultatene vil forhåpentligvis dukke opp her etter hvert som turneringen skrider frem. Regelmessige stemningsrapporter på HC-lagets egen facebookside kan også påregnes. Den finner du her.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe