God lagmoral sikret seier

Eiger 2 tok en skikkelig sliteseier der samtlige tok ansvar, og gjorde den lille ekstra innsatsen som sørget for at det ble seier, og ikke tap da Nærbø 2 var vertskap i siste seriekamp før ferien mandag Nå venter en velfortjent sommerferie for Eigers rekrutter. 1-0 ved pause til jærbuene ble snudd…

HC-lagets oppvisningskamp mot Team Støttebandasje mandag, ble akkurat den festen man på forhånd drømte om.
Med godt publikumsfremmøte og to lag som bød på seg selv, ble den rundt timeslange seansen er opplevelse mange vil huske. Været ble også upåklagelig etter at det hadde regnet en del tidligere på dagen.

Hc-laget vant selve kampen 12-7 etter at lagene fulgte hverandre tett i førsteomgang. Stillingen ved pause var da også knepne 4-3 til Hc-laget.
I andre omgang fikk Team Støttebandasje påsatt strømbånd og det gav mange rare utslag. Til syvende og sist var det nok likevel kondisjonen som gjorde at HC-laget fikk bikket kampen i sin favør. Nyervervelsen på Eigers HC lag, Tom Ole P. Haug - debuterte med 3 mål!

Det var HC-laget som kunne slippe jubelen løs da fløyta gikk for full tid

Kampfakta:
Oppvisningskamp Sparebank 1 banen - Hålå
Eiger HC - Team STØTTEbandasje 12-7 (4-3)

Målene:
0-1 Johnny Brekke, 1-1 Tore P. Øglend, 1-2 Stian Hestnes, 2-2 Kjetil Myklebust, 2-3 Kjell Christoffersen, 3-3 Tore P. Øglend, 4-3 Tom Ole P. Haug, 5-3 Tom Ole P. Haug, 6-3 Roald Skåra,
7-3 Roald Skåra, 7-4 Johnny Brekke, 7-5 Stian Hestnes, 8-5 Roy Hadland, 9-5 Bjørn Erik Lomeland, 9-6 Arild Sæstad, 10-6 Rolf Walter Rasmussen (straffe), 11-6 Roger Karlsen, 11-7 Arild Sæstad, 12-7 Tom Ole P. Haug

Lagene:

Eiger HC: Roger Karlsen, Rolf Walter Rasmussen, Roy Hadland, Bjørn Erik Lomeland, Tom Ole P. Haug, Tore P. Øglend, Roald Skåra, Bo Weum, Halvard Osland, Kjetil Myklebust, Kjell Skåra
Laget ble ledet av Espen Egebakken, Leif Jonny Aase, Erik Larsen

Team STØTTEbandasje: Kjell Christoffersen, Trine Christoffersen, Arild Sæstad, Johnny Brekke, Stian Hestnes, Agnar Tengesdal, Torill Nedrebø.
Laget ble ledet av Odd Stangeland

Dommer: Kjell Høien - slet tidvis med balansen, men solid dømming som vanlig
Gule / rød kort: ja
Tilskuere: 500

Alle foto: Magnus Østebrød

Eiger stormet i angrep så fort sjansen bød seg

Bortsett fra et par glipper hadde Roy Hadland og HC-laget god kontroll på Arild Sæstad og resten av Team STØTTEbandasje. Bjørn Erik Lomeland i bakgrunnen.

Bo Weum gjør seg spillbar.

Lagleder for Team STØTTEbandasje - Odd Stangeland  takker Eigerdebutant Tom Ole P. Haug for kampen.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe