Ny storseier på hjemmebane!

Eiger var best i alt og tok en fortjent hjemmeseier da Riska gjestet Egersund fredag. 4-0 ved full tid mot et lag som ikke har tapt en eneste seriekamp på over et år, vitner om en solid opptreden. Det skal dog sies at gjestene manglet noen spillere som normalt ville vært i startelleveren. Eiger på…


Mandag 5.mars klokken 19.30 vil det bli avholdt trenerforum i Hålå for alle klubbens trenere. Foredragsholder vil være Atle Torstensen (bildet over). Dersom det skal skapes utvikling og spilleren skal bli bedre, så er det alfa omega å være skadefri og delta fullt på treninger og egentrening (alle nivå). Samtidig som det samme gjelder i forhold til å skape resultater (seniorfotball) - da gjelder det å ha alle spillerne skadefrie. 
Dette og mere til vil en få tips og innspill til gjennom årets første trenerforum. 
Tema for kvelden er altså: Idrettsskader
 
- Hvordan unngå at skader oppstår? Hva og hvordan kan en trene for å minske muligheten for at skade oppstår? Og er det noen aldre som er mer utsatt enn andre?
- Hva gjør vi når skade oppstår? Akutt behandling og behandling over tid? Opptrening – hvordan og når?
- Hva må vi som trenere passe på når skadet spiller kommer tilbake i trening?
 
Dette forum er aktuelt for alle trenere, såvel seniortrenere som trenere for de minste. I tillegg til å få info om en, dessverre, sentral del av fotballspillet – så vil en også treffe på flere trenere i klubben til samtale og drøs.
 
Så prioriter oppmøte på dette tiltaket. 
 
Vi ses i Hålå alle mann mandag 5.mars 19.30!
 
 
 
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss