Varm Masiv Cup på Ålgård

I løpet av helgen har mange av lagene i klubbens barneavdeling deltatt i Masiv cup på Ålgård. Strålende vær og «sydentemperatur» begge dager gjorde turneringen til en tung affære for spillerne der nok drikke og «vannpøser» på sidelinjen var viktige elementer, i tillegg til godt stå-på-humør og full…

Med en nylig avsluttet vinterferie-turnering kan det være på sin plass å mimre litt tilbake til den første - i Eiger-regi. I 1992 tok nemlig Ivar Urdal initiativet til en slik turnering som var for spillere av begge kjønn fra 1 til 9 klasse. (først i 1997 ble grunnskolen 10 årig) Aldersmessig var den altså noenlunde som i dag. Men spillerne var mye mer involvert i lagoppsettene i 1992, ja det var nesten som en gatecup. 26 lag var det påmeldt den gangen. Turneringen ble også arrangert i 1993 før det ble noen års opphold.
På bildet over er laget som kalte seg "De beste".
Foran fra venstre: Espen Kalhovd, Kristian Pettersen, Steffen Vasbø og Stian Wetteland
Bak fra venstre: Anja Karin Slettebøe, Marthe Folland, Paul Hovland og Frank Mellemstrand Mong.

Dalane Tidende sørget for god omtale i forkant av turneringen.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe