Varm Masiv Cup på Ålgård

I løpet av helgen har mange av lagene i klubbens barneavdeling deltatt i Masiv cup på Ålgård. Strålende vær og «sydentemperatur» begge dager gjorde turneringen til en tung affære for spillerne der nok drikke og «vannpøser» på sidelinjen var viktige elementer, i tillegg til godt stå-på-humør og full…

I forbindelse med byggingen av ny Eigerøy Skole har det lenge vært klart at kommunen skal leie areal av Eiger til en midlertidig skole. Området ved Risbakk-tjørnet og dagens parkeringsområde skal i den forbimdelse sprenges og opparbeides som en klargjøring til brakkerigg og parkeringsplass.
Avtalen mellom kommunen og Eiger som nylig ble formelt klar har en tidsramme på 25 måneder gjeldende fra juni.

Daglig leder Thor Jostein Dyrnes tror at arbeidet med å sprenge og planere kan ta til om ikke alt for lang tid.

Dyrnes håper fordelene ved å la kommunen leie området langt på vei oppveier ulempene. I tillegg til rene leieinntekter vil klubben også sitte igjen med et enda større parkeringsareal når skolen etter hvert flytter inn i sitt nybygg.

Thor Jostein Dyrnes tror arbeidet med sprengning og planering av området Eigerøy Skole skal disponere er snart i gang.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe