Fortjent Helleland seier i Hålå

Eivind Blakstad, målscorer i kampen mot Helleland, og trener for Eiger 3. Helleland ville mest, kjempet best og ofret mest i 6 div kampen i Hålå tirsdags kveld. Eiger3 som hadde satt opp en rekke på to kamper uten tap, måtte se seg slått igjen på eget kunstgress. Kampen var stort sett i samme spor…Påmeldingen til årets største begivenhet for mange, Janex Cup - som Eigers romjulsturnering heter, er allerede godt i gang. Turneringsleder Andrè Olsen sier at det nærmer seg 100 påmeldte allerede og han ser fram til kjekke og travle dager i Eigerhuset i romjulen. Han håper imidlertid i år (som i fjor) at folk er tidlig ute og melder seg på, både for å sikre seg plass, men også for å gjøre oppgaven lettere for de som skal lage kamp- og lagoppsett.

238 påmeldte var det i fjor og Andrè Olsen mener det er opp mot maks av det man kan håndtere på en todagers turnering. I fjor begynte de første kampene 0930 og siste kamp ble påbegynt kl.2100.

Meld deg på en kjekk turnering! Uansett hvilken klubb du ellers spiller på, om du er gutt eller jente eller om du er aktiv fotballspiller eller ei - alle kan melde seg på så lenge de er elever fra 1. t.o.m 10 klasse!

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss