Meld dere på Grasrottrener kurs

Minner om muligheten for å ta både delkurs 1 og 2 på Grasrottreneren nå i vår!! Mest sannsynlig siste mulighet for å kunne ta kursene så intensivt og på så liten ekstra tid utover egne treninger. Så meld dere på til undertegnede (trenger et minimum antall for å gjennomføre).Program for kurset blir…

Torgny Drageland døde fredag - etter å ha vært syk den siste tiden. Han ble 72 år.
Torgny hadde en lang "karriere" bak seg i Eiger og selv om han aldri spilte a-kamper for klubben var han med da Eigers første old boys lag ble startet i 1981. Mens Magne Arnestad ble toppscorer var det Torgny som ble tildelt innsatspokalen den første sesongen. Egne unger fulgte han som trener og lagleder i mange år og resultatene var gode. Sammen med kona Anna var han også sterkt delaktig i Eigers store suksesser med voksentreff på 80 og 90 tallet.
Torgny la ned så mye arbeid for Eiger at han ble hedret med klubbens sølvnål i 1997. Han ble også kåret til "årets supporter" på 90 tallet etter å ha fulgt flere lag nærmest Norge rundt for å støtte opp og se dem spille kamper. Dette gjorde Torgny nesten helt til det siste og var noe av det kjekkeste han visste.
Han fikk oppleve å se sin egen datter Rita spille nesten 30 kamper for Eigers damelag og han fikk oppleve barnebarnet Simon spille over 60 kamper for Eigers a-lag.
Torgny var også en sentral brikke da pensjonistgjengen startet opp med treff for noen år siden. Dette var noe han brant for og likte. Han var sterkt savnet da sykdom gjorde at han ikke lenger kunne komme, men flere av gjengen holdt kontakten med ham likevel og holdt ham oppdatert.
Vi lyser fred over Torgny Dragelands minne.

Slik som dette husker man Torgny. Bildet er fra Cup No.1 i Frederikshavn der Torgny reiste i en årrekke. Han fikk med seg alt av kamper til alle Eigerlag når det var mulig.

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe